VIP Brother унизи Въргала на тема хигиена

Актьорът в грозен скандал с Камелия Воче
Обновена: 3 ное 2014 14:10 | 31 окт 2014 08:45, Александър Попов
99
VIP Brother унизи Въргала на тема хигиена
Снимка: VIP Brother

Влади Въргала бе унизен от продуцентите на VIP Brother, след като излъчиха кадри с клозетен мирис.

Всичко започна с възлагането на новата мисия, която изправи съквартирантите срещу техните фобии. И докато поспаливците Аръков и Кучкова бяха поставени в стая с часовници, а Воче и Кали в миризлива и мръсна кабина, на Въргала му се наложи да се черви.

На Влади му бе показан пред всички съквартиранти запис от разговор между Кали и Камелия Воче, които коментираха хигиената му, колко се къпе, колко му е мазна косата, колко дни имал разстройство и как опикавал тоалетната.

Унижението стана пълно, след като неговата мисия се оказа да не се къпе до второ нареждане, а останалите трябваше да му дават съвети за хигиена.

Видеото отключи агресията на Въргала срещу Кали и най-вече срещу Воче, която застана зад думите си и го нарече "миризливец", както и че бил "мас и лой".

Той, от своя страна, я нападна с епитети като "мерзка", "долна", "жалка" и допълни, че изказванията, че не се къпе са чиста лъжа.

Актьорът получи подкрепа от повечето участници, а Вулева заяви, че хигиената на общуване на Камелия е много по-гнусна дори от най-мръсния човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
vaizo преди 9 години
ако тези които населяват къщата са ВИП то аз съм Ален Делон...тази година участниците във формата са ПОМИЯЯЯЯ.........с такива тази страна няма оправяне...само ПИНОЧЕТ му е майката...
79
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предполагам фобията на Албена е домакинстване, дрънкане на тенджери, тичане с метла и ***, почистване на тоалетната - такъв ужас, толкова пошло. Предлагам да я подложат на домакинстване на 14 човека (чистене и готвене) за около 3 дни.
78
2
 
16
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 9 години
Самото предаване, неговите организатори и зрителите му се нуждаят от яко хигиенизиране, че такава помия много рядко може да се срещне, дори по родните ни телевизионни канали. Трябва яко да се търка тази кир, до цялостно премахване на лекето, наименован "Вип брадър".
77
3
 
15
 
! Отговори
цирк преди 9 години
не съм виждал по тъпо предаване до сега,и това било випове,разбира се въргала и христова не са в това число но да се говори че цяла България гледала предаването е лъжа
76
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Камелия Воче е на нивото на ***-телякиня в селската баня. Как може такъв човек изобщо да е певица, при това със някаква съмнителна слава?Целият и житейски мироглед да се заключава върху това - има ли кир по хората?Ето това е нивото на тази съмнителна певачка. В нашата майка-България телякините са днес на власт и на мръсните им усти е даден "микрофона".
75
21
 
9
 
! Отговори
123 преди 9 години
Влади беше унизен от самия себе си, а именно от нечистоплътността си. Просто на малко хора у нас им прави впечатление и им е важно хигиената и чистотата.
74
18
 
9
 
! Отговори
Мони преди 9 години
не са виновни Кали и Воче, всички квартиранти дадоха съвети на Въргала какво да направи за да изглежда по добре, с което на практика потвърдиха, че наистина е нечистоплътен.А най-голямата вина да се оплюе този човек има Биг Брадър, Защо не даде тази мисия на Вулеви....Защо продължава да ги толерира и предпазва, в никаква унижаваща мисия не ги постави.За едни може за други не....
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе пичове,защо пак се лашкате между едните и другите? И вие,както и аз нито познаваме навиците на Въргала,нито на двете чистници,за да се изказваме толкова категорично и да се плюем едни други! Не разбирате ли,че това е една представителна извадка от обществото,в което живеем? Не разбирате ли,че и ние сме същите като тия ВИП-ове?
72
3
 
28
 
! Отговори
bolka преди 9 години
Е, Кали и Воче прекаляват.Ако им вярва човек на приказките, ще си помисли, че двечките са израснали като принцеси в дворци. И че винаги са поддържали лична хигиена на ниво, в което се опитват да се представят сега.Абе, ей, чистофайници, голяма част от хората нямат средствата за храна, ток и вода, за да си позволят лукса да се къпят всеки ден. Това съвсем не означава, че са гнусни и мързеливи.А вие си продадохте си душите за пари, за да имате възможност да се къпете всеки ден ли?Еснафки!
71
4
 
31
 
! Отговори
Авторът каза преди 9 години
С чистотата си Кали и Воче те погнусяват. Това тяхното е показност и нищо повече. Интелекта им е нулев.
70
0
 
15
 
! Отговори
Iv преди 9 години
Izvrateni scenaristi
69
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се, че в най-мърлявата държава от ЕС, със затлачени речни корита, мръсни улици и дворове (достатъчно е да се разгледа с гугъл мап), кампания "Да почистим България за ден" и пак да не личи - тези двете ще бъдат обявени за луди хигиенистки.
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е магарето? Умря, нали.
67
27
 
5
 
! Отговори
жалко преди 9 години
Само хора дето недолюбват сапуна и водата могат да напишат такива коментари по адрес на Воче и Кали. Много жалко е че хората дето не издържат на вонята са наричани злобни. Търпим мръсотията и физическа, и морална. И се изживяваме като толерантни! Много е жалко.
66
0
 
35
 
! Отговори
ъхъ преди 9 години
Браво на Воче и Кали, като нямат акъл, поне да чистят! Отива им да са хигиенистки в някой ***, спор няма.
65
36
 
5
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
БРАВО НА КАМЕЛИЯ И КАЛИ. ТОВА СА ЖЕНИ , КОИТО ДЪРЖАТ МНОГО НА ХИГИЕНАТА- НЕЗАВИСИМО КЪДЕ И ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ СА НАМИРАТ.ПРАВИ СА ДА КРИТИКУВАТ. НЕКА МЛАДИТЕ СЕ ПОУЧАТ ОТ ТЯХ ВЪВ ВРЪЗКА С ХИГИЕННИТЕ СИ НАВИЦИ.
64
24
 
7
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
И ВУЛЕВА СЕ НАМЕРИ КРИТИК !!! ВМЕСТО ДА СЕ ПОЗАЧИСТИ И ПОУМИЕ И ДА ЗАШИЕ УСТАТА НА ОНАЗИ/ ИЗВИНЯВАМ СА ЗА ИЗРАЗА/ ДЪРТА *- МАЙКА И,КОЯТО ИМА НАХАЛСТВОТО ДА СЕ ПОХВАЛИ , ЧЕ ТАЧО НЯМАЛ ТОЛКОВА КОСА ПО ГЛАВАТА СИ КОЛКОТО МЪЖЕ С КОИТО ТЯ Е ПРЕСПАЛА.И ТОВА АКО Е ВИП - ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. ВМЕСТО ДА СИ ЗЦАРОВЯТ ГЛАВИТЕ , ТЕ СЕ ПЕРЧАТ КАТО ЗМИИ С ВИРНАТИ ГЛАВИ
63
30
 
5
 
! Отговори
жалко преди 9 години
Май коментарите срещу Воче и Камелия са от хора дето недолюбват сапуна и водата. В кой век живеем та е толкова трудно да вземеш един душ? Защо трябва да приемаме, търпим и миришем зловонието? И ако някой не издържи на вонята го наричат злобен и противен. Всичко това е толкова жалко!
62
2
 
38
 
! Отговори
колибри преди 9 години
Защо така много вони около тези чисти жени Воче и Кали ? Дали физическата чистота ги прави чисти ? И защо така ми е симпатичен и хигиеничен "немитият" Влади ?
61
0
 
22
 
! Отговори
Пари преди 9 години
Пари и пак пари , всичко за пари. ВИП-ове в къщата. ВИП-ове в парламента. На мен къщата ми прилича на парламента. Всичките за пари са готови на всякакви низости, излагации, унижения. Накрая ще излязат с пълен джоб и със самочувствие от къщата, парламента. А за народа зрелища. Заслужаваме си го. Ние избираме ВИП-овете в парламента и ние избираме дали да гледаме живота на на ВИП-овете в къщата. Въпрос на вкус.